Elő a bőrönddel: „Sielés a földi paradicsomban” – a Schladming-Dachstein üdülőrégió

Az idei téli szezontól hamisítatlan világbajnoki hangulattal és feltételekkel várja vendégeit a Schladmin-Dachstein régió. A 4 heggyel (Hauser Kaibling – Planai – Hochwurzen – Reiteralm) körülvett csodálatos síterület, mely 2013. február 4-től 17-ig a FIS alpesi sí világbajnokságnak ad otthont.

A 232 kilométernyi tökéletesen karbantartott sípályával, 98 modern felvonóval, számtalan hangulatos alpesi kunyhóval és après-ski lokállal egyedülállóan változatos kínálattal büszkélkedő régió már régóta felhőtlen téli örömöket kínált a családoknak, a versenysísport szerelmeseinek, illetve a snowboardosok népes táborának. A sívilágbajnokságot megelőző több milliós befektetések pedig egyenesen új dimenziókba katapultálták: az idei téli szezonban alig lehet ráismerni a síterepre.

A Dachstein lenyűgöző déli fala és a Schladmingi-Tauern között nyolc település várja az üdülővendégeket sokszínű ajánlatokkal, hamisítatlan stájer vendégszeretettel, különböző kategóriájú szálláshelyekkel és hagyományőrző hangulattal.

A sírégió motorja a négy hegyet összekötő schladmingi felvonórendszer, amely összekapcsolja a Hauser Kaibling, a Planai és a Hochwurzen hegyeit a Reiteralmmal. Ám a régió kisebb síterepei: a Rittisberg, a Fageralm, a Galsterbergalm, a Stoderzinken, a Riesneralm és a Planneralm sem fognak csalódást okozni.

A Schladming-Dachstein régió a Ski amadé síparadicsom szívében található. Ausztria legnagyobb síparadicsomában egyetlen síbérlettel 270 modern felvonó és 860 kilométernyi, az összes nehézségi fokozatot tartalmazó sípálya áll a vendégek részére. Hóbiztos sípályák, síszervizek, síkölcsönzők és síiskolák sűrű hálózata gondoskodik a síelők igényeinek kielégítéséről.

http://www.steiermark.com/brochures/pdfs/winter_hu_2011-12.pdf

http://www.steiermark.com/huwww.skiamade.com

Indulás előtt pedig kösse meg utasbiztosítását! Még egy utolsó pillanatban eldöntött utazás esetén se feledkezzen meg róla, hogy önmaga és szerettei biztonságáról gondoskodjon!A Mondial Assistance termékei közül ajánlunk egy nyolcnapos Őrangyal biztosítást, melynek európai egyéni díja 4.090 Ft, családi díja összesen hét főre – két felnőtt és öt 18 éves kor alatt gyermek részére rokonsági foktól függetlenül – 10.490 Ft.

Tovább az Őrangyal biztosítás online foglalásához.

Hogyan segíthetünk? A Mondial Assistance Ügyfélszolgálata válaszol

Havonta jelentkező rovatunkkal partnereink és végügyfeleink gyakran feltett kérdéseire válaszolunk. Aktuális kérdéseit a Mondial Assistance Magyarország Facebook oldalán teheti fel, ahol ügyfélszolgálatos munkatársaink 24 órán belül válaszolnak.

Kérdés: Van határideje az útlemondás bejelentésének?

Válasz: Igen, az útlemondás tényét az útlemondási indok beálltától 48 órán belül kell a biztosító illetve a foglalási hely felé bejelenteni írásban, ebbe nem számítanak bele a hétvégi- illetve ünnepnapok.

Kérdés: Mikor köthetem meg útlemondási biztosítást?

Válasz: Az útlemondási biztosítást az utazás lefoglalásának napján lehet megkötni. Későbbi megkötés esetén csak olyan események biztosítottak, amelyek a megkötéstől számított 10. naptól kezdődően következnek be (kivétel: baleset, haláleset, természeti esemény). Amennyiben a biztosítás megkötésére kevesebb mint 31 nappal az utazás megkezdése előtt kerül sor, úgy a sztornó-védelem csak akkor adott, amennyiben a biztosítás megkötésére és az utazás lefoglalására egyszerre került sor. 30 nappal az utazás megkezdése előtt a sztornó-védelemmel rendelkező biztosítás utólag már nem köthető meg.

Kérdés: Bármely indok miatt lemondható az utazás?

Válasz: Nem, Általános Biztosítási Feltételünk tartalmazza a lehetséges lemondási indokokat, melyeket igazolni kell a biztosító felé útlemondás esetén.

Kérdés: Tartalmaz önrészt az útlemondási biztosítás?

Válasz: A maximálisan 2.500.000,- forint utazási árig megköthető útlemondási biztosítás nem tartalmaz önrészt. Egy személyenkénti 15.000,- EUR vagy családonkénti illetve foglalásonkénti 30.000,- EUR összeget meghaladó útlemondási káresetnél az ügyfél 15.000,- ill. 30.000,- EUR összeg feletti rész 20%-át viseli önrészként.

Mi jár a fejedben?

custom essay writing service essay wrighting best resume writing services nyc best english essays online write my paper for me