EGÉSZSÉGSZIGET beharangozó


Kedves Olvasó!

Új rovatot hoztunk létre, melyben neves szakértők, mint például Dr. Vereczkey Attila meddőségi és endoszkópos specialista, a Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet főorvosa több kiváló orvosszakértővel együtt publikálnak Önöknek egészségügyi valamint tudományos- ismeretterjesztő jellegű cikkeket.

Ízelítőül:

- a meddőségi kivizsgálásról és a reprodukciós betegség komplex kezeléséről

- a kor és a meddőség kapcsolatáról

- az asszisztált reprodukciós eljárásokról

- az ivarsejtadományozásról

- a meddőség genetikai, organikus és egyéb lehetséges okairól (PCOS szindróma, endometriózis, habituális vetélés, stb.)

- új lehetőségről a meddőség genetikai diagnosztikájában: géndiagnosztikai labor és alkalmazott világszínvonalú DNS chip technológia (array CGH),

azaz a meddőségről szinte minden, A- tól Z- ig.

Mindezek mellett még sok más hasznos és tartalmas cikk egészségügyi témában (pl, családtervezés, genetika, szülészet- nőgyógyászat, csecsemő- és gyermekgyógyászat, pulmonológia, és még sorolhatnánk).

Egyik fő célunk, hogy a meddőség, mint probléma, a jelenleginél jóval nagyobb publicitást kapjon, azaz minél szélesebb körben szeretnénk tájékoztatni az Olvasóinkat arról, hogy a meddőség egy – az esetek nagy részében – gyógyítható reprodukciós betegség, melynek okaira kell fényt deríteni. Mindez azért is tekinthető fontos szakmai és társadalmi kérdésnek, hiszen Magyarországon minden 4. gyermekre vágyó párnak kell szembesülnie a meddőség problémájával. Itthon kb. 250.000 olyan párról tudunk, akiknek kizárólag valamilyen orvosi segítséggel lehet gyermeke, és kb. 500 ezer olyan pár él az országban, akik szeretnének gyermeket, de a várandósságot valamiért nem sikerül egy bizonyos ideig természetes úton megvalósítani- aztán pedig, esetleg orvosi beavatkozás nélkül is, sikerül.

A hasznos és érdekes cikkek olvasásához kellemes időtöltést, hasznos tájékozódást kívánunk!

Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet

http://www.versysclinics.com/

info@versysclinics.com

+36 1 799 5120

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.

Üdvözlettel,

Családi Pénzmagazin Kft.

Mi jár a fejedben?

buy university essays uk buy research paper in 3 hours paperwriting do homework for me narrative essay high school