Mondial Assistance – HírAngyal szeptember

Biztonságérzetünk életminőségünk alapköve. Rohanó életünk viszont rengeteg kockázatot rejt magában, melyeket nehezen tudunk elkerülni. A régóta tervezett nyaralást nagyon gyorsan beárnyékolhatják beláthatatlan események mint pl. baleset vagy betegség – és a csalódottság gyakran magas költségekkel párosul. Autónk cserbenhagyhat úton egy fontos üzleti partnerhez. Egy kórházi tartózkodás után segítségre lehet szükségünk a mindennapi életben.

Hektikus napjaink problémás helyzetei sokfélék- tanácsos időben gondoskodni optimális védelemről. Utasbiztosítás kötése tehát az utazás előkészítésének egy fontos része.  Mint évtizedes tapasztalattal rendelkező biztosítótársaság a Mondial Assistance tökéletes biztonságot nyújt Önnek- az Ön igényeire szabott biztosítási megoldásokat minden élethelyzetre. És ezt ésszerű, alacsony árakon. Mi biztosítjuk, hogy ügyfeleink stresszmentesen utazzanak, és ha egyszer mégis valami történne, bürokráciamentes és gyors segítségben részesüljenek. A Mondial Assistance széleskörű szolgáltató: többet kínálunk, mint egy átlagos biztosítás. Átfogó szolgáltatási portfóliónk  igazodik a folyamatosan változó utazási szokásokhoz és azok igényeihez: egy magyarországi hosszú hétvégéhez vagy a világ legtávolabbi pontjára való utazáshoz is meg fogja találni az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot. Tovább a Mondial Assistance online ajánlatkérő oldalára.

 

A Mondial Assistance biztosítási termékei

Éves utasbiztosítás

Biztonság a világ minden pontján: 365 napon át, a nap 24 órájában az Éves utasbiztosítással! Egyszer kell csak megkötni és egy évig biztonságosan utazhat!

Kinek éri meg ? Elsősorban olyanoknak, akik sokszor, de nem túl hosszú ideig vannal külföldön, mivel az egyszeri kinntartózkodás időtartama max.42 nap. Aki sűrűn utazik és akár váratlan időpontokban, annak nem kell attól tartania, hogy elfelejt biztosítást kötni.  Az Éves utasbiztosítás magas térítési összegeket kínál és különlegessége, hogy útlemondási biztosítást is tartalmaz 1.000.000 forint értékhatárig. Ám az Éves utasbiztosítás jó lehet azoknak is, akik sűrűn töltik a hétvégét valahol a környező országokban és nem feltétlenül csak munka miatt.

 

Különleges feltételek

BIZTOSÍTÁS MEGKÖTÉSE/ BIZTOSÍTÁS IDŐTARTAMA

A biztosítási szerződés 365 napra szól.

 

A MEGKÖTÉS FELTÉTELEI

Az útlemondási védelemmel ellátott biztosítási csomagok megkötését, valamint a biztosítási díj megfizetését az utazás lefoglalásának napján kell végrehajtani. Későbbi megkötés esetén csak azok az események biztosítottak, amelyek a megkötéstől számított 10. naptól következnek be.

Amennyiben a biztosítás megkötésére kevesebb mint 31 nappal az utazás megkezdése előtt kerül sor, úgy az útlemondási védelem csak akkor adott, amennyiben a biztosítás megkötésére és az utazás lefoglalására egyszerre kerül sor. 30 nappal az utazás megkezdése előtt útlemondási védelmet nyújtó biztosítás utólag már nem köthető meg. Viszont, ha van éves bérletünk, akkor az év folyamán a későbbiekben foglalt utazások mind védettek útlemondási esemény bekövetkeztekor a limit összeg erejéig.

 

BIZTOSÍTOTT SZEMÉLYEK

Biztosított személyek azok a biztosítási kötvényekben megjelölt személyek, akik a biztosítás megkötésének időpontjában legalább 6 hónapja bejelentett lakhellyel rendelkeznek Magyarországon, vagy egy azzal határos országban, illetve az Európai Unió egyik államában.

 

ÉRVÉNYESSÉGI IDŐ/TERÜLET

Az éves utasbiztosítás a következőkből tevődik össze:

1) betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás. Az éves védelem a biztosítási éven belüli lezajlott külföldi utazásokra (világszerte, kivéve Magyarország) érvényes. Egy utazás maximális hossza 42 nap lehet.

2) útlemondási védelem. Az útlemondási védelem világszerte és Magyarországon is érvényes. A fedezeti összeg a teljes biztosítási évre szól.

Minden útlemondási esetet annak bekövetkezte után max. 48 órával a Mondial Assistance felé írásban jelenteni kell! E-Mail: karbejelentes@mondial-assistance.at Fax: 0036 (06) 23 50 7414

 

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK

Szerződéskötéskor a Mondial Assistance utolsó érvényben levő feltételei érvényesek, illetve a termékismertetőben felsorolt díjak és fedezetek. A közvetítő nincs felhatalmazva arra, hogy szóbeli vagy írásbeli kiegészítő megállapodásokon keresztül a megjelölt Àltalános és Kiegészítő Szerződési Feltételektől eltérő biztosítási védelmet ígérjen, vagy a biztosítóra nézve kötelező érvényű értékelést hajtson végre egy bizonyos tényállásban. Kiegészítő feltételek, illetve eltérések csak abban az esetben érvényesek, ha azokat írásban határozták meg és a biztosító cégszerűen aláírta azokat. A teljes biztosítási díjat előre kell megfizetni.

Bárhol is legyen: a Mondial Assistance segélyhívó központja mindig a közelében van!

További részletekért érdeklődjön partnereinknél, vagy ügyfélszolgálatunkon:

E-mail: ugyfelszolgalat@mondial-assistance.at

Tel.: 06 23 50 7416

Fax: 06 23 50 7414

Ügyfélszolgálati órák H – P. 8 – 17 óráig

 

További cikkek: http://www.facebook.com/#!/pages/Mondial-Assistance-Magyarország/131555310255634

 

homework paper help paper with writing on it pay someone to write my research paper top sites get your homework done online statistics about homework