A lakásszámla mint megoldás!

Öngondoskodás, takarékosság, pénzügyi tartalék létrehozása. Ezek azok a területek, amelyek az utóbbi években hangsúlyosabbá váltak életünkben. A lakosság pénzügyi tudatának fejlődése már látható és számszerűsíthető mind a rövid és középtávú, mind a hosszú távú megtakarítások területén.

A lakás-előtakarékosság is nagyobb hangsúlyt kapott.

Ez az állami támogatással összekapcsolt takarékossági forma, 2011. március 1-től megújult, még szélesebb körű lehetőségeket kínál. Örömmel nyugtázhatjuk tehát, hogy a lakáscélú megtakarítás szemlélete felerősödött.


Kinek érdemes lakás-előtakarékosságot indítani?

Mindenkinek! Akinek nincs lakása, azért, hogy legyen! Akinek van lakása, azért, mert ott folytonosan van építeni, szépíteni való! Tegyük ezt a 30%-os állami támogatás igénybevétele mellett!

Kibővített felhasználási kör!

Lakás-, lakóház, valamint telek vásárlás, lakásbővítés, felújítás, közművek, kommunális létesítmények (szilárd burkolatú út, kerítés, járda,) áram gáz, vízvezeték, szennyvízcsatorna, csapadékvíz elvezetés, központi fűtés, kandalló,cserépkályha,kertépítés, kerti öntözőrendszer, kútfúrás és az energiatakarékos beruházások, nyílászáró csere, hőszigetelés,napkollektor, valamint telefon, kábel-televízió,internet elérés kialakításán át,a meglévő lakáscélú hitel kiváltásáig széles körben felhasználható!

Ideje lenne modernizálni a konyhát? Beépíthető konyhabútor, konyhagépek vásárlására is felhasználható!

Mekkora összeggel érdemes elindítani?

Már havi 5000 ft-os megtakarítási összegtől indítható, de a maximális állami támogatás (72.000 ft/év) a 20.000 ft/hó összegű megtakarítás esetén használható ki. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a maximális 20.000 forint/hó megtakarítást választjuk, ahhoz állami támogatásként 720.000 forintot kapunk a 120 hónap (10 év) alatt!

Mennyi idő után használhatom fel a pénzt?

A megtakarítás futamideje: jelenleg 48 -120 hónap.

Áthidaló kölcsön kedvező feltételekkel:

A lejárat előtt, szinte már a megkötéssel párhuzamosan igényelhető az áthidaló kölcsön, mely jelzálog alapú, s az általános jelzáloghitelezési feltételekkel folyósítható! (A bejegyzett banki hitel mögé beállnak, amennyiben az ingatlan finanszírozhatósága nincs teljesen leterhelve.)

Az ingatlanunkkal kapcsolatos hirtelen felmerült váratlan kiadások ezzel áthidalhatók.

Kedvező kamatozású (3,9%) forint alapú kölcsönt nyújt a FUNDAMENTA.

Bedőlt a kerítés? Beázik a tető? A váratlan kiadások már ne jelentsenek gondot!

Mi jár a fejedben?

easy writing english i need someone to write my essay buy essay online australia writing book reports dissertation writing services us