Mi kell a MAI Nőnek?

Arra gondoltam, most leírom minden féle ködösítés nélkül azt, ami sok fiatal hölgy olvasónak nagyon nem fog tetszeni, vagyis terítékre teszem, hogyan keres a mai Nő manapság párt magának ebben a felfordult materiális világban. Mik a kritériumok, milyen típusra fogékonyak.  Mit tartanak a legfontosabbnak, ami alapján párt választanak, és remegő ajkakkal kiejtenék szájukon a boldogító igent, a kiszemelt hím áldozatuknak!!!

Valljuk be őszintén, ma már nem csak a csillogó dögös izmok, a dús haj, a húsos száj, és a mindenekfelett a kellemesen domborodó alsógatya az, ami a mostani lányokat megfogja. Persze nem kivétel, hogy hosszasan legeltetni tudják a szemüket egy-egy ilyen csodás férfipéldány idomain, de a párválasztás nem ennyire egyszerű számukra. Szükségeltetik a tökéletes képhez egy drága kocsi, ha lehetséges önálló lakás, jó állás, egzisztencia, humorosság, és rengeteg kedvesség figyelmesség!

Először is egy nő, kategorizál, keresgél, csemegézik. A fiatal nő nem veti meg a jó a szexet, szinte csak a jó pasikat keresgeti, enged a természet hívószavának, és a leg megfelelőbb férfi Adoniszokat keresgeti. Elsőbbséget élveznek az izmos, érett, fehérfogú, divatos öltözködésű szívtiprók. Ebben a korban nincsenek konkrét elképzelések, csak a csemegézés mámora.

Az áttizadt éjszakákat követően, miután szex istennőnek képzelik magukat, és jó pár szerelmi csalódást megértek, nem utolsó sorban elmúltak 25 évesek, elindulnak felkutatni a hőn áhított férfipárjukat, akivel majd boldogan élnek, míg meg nem halnak, és kb. öt gyereket szülnek neki!

Sajna viszont ez egyáltalán nem könnyű meló. Legyünk őszinték, nem nagy mostanság a felhozatal. Elkeseredetten keresgélnek, és elég sok sorstárssal megesik, hogy lejjebb kell adnia a mércét, ha nem akar egész életében petrezselymet árulni.

Ebben a korban, már nem minden a külsőségekről szól. Jobban kiterjesztik a repertoárt, itt már belép a képbe a  megbízhatóság, szavahihetőség, előzékenység, kultúráltság, ápoltság, tapintatosság, kedvesség, ésszerűség, találékonyság, kieggyensúlyozottság, egzisztencia…

És a Pénz!!!

Ezért jó páran felkoncolnak majd, de a valóság az, hogy ezt a legutóbbit, leg elölre is tehettem volna.

Sok olyan tulajdonságot pótolni tud a pénz, amivel az illető nem rendelkezik. Hisz tudjátok „Van az a pénz, amitől korpásodik az ember haja!” (mondotta nemrég egy TV-s személyiség)

Félre ne értsen senki, ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden az anyagiak körül forog, de tény, még ha mocskosnak is hangzik, bizony fontos a párválasztásban.

Elméletem szerint ezért olyan sok a válás az elmúlt 10-15 évben. Réges- régen a 70-es években senkinek semmije nem volt a szó legszorosabb értelmében. Nem voltak társadalmi rétegződések, mindenki mocskosul szegény volt, és tej jeggyel állt sorban a bolt előtt. Voltak grundok, és születtek szerelmek. De milyenek?  Igaz tiszta szerelmek voltak ezek, mindenféle hátsó szándék nélküli. Ebben az időben, valóban önmagáért szerették egymást az emberek, nem a pénzükért. Érdemes volt becsületesen élni, és szégyen volt munkanélkülinek lenni. Ha dolgoztál megéltél, tudtál a jövődre gondolni. Biztos munkahelyek voltak, nem tettek ki egyik napról a másikra az utcára. Megvoltak a kapcsolat béli alapok, volt mire építeni. „Biztos alapok, erős ház. Tartja a régi mondás. De mi van ma?

A nők szeretnének biztonságban élni, gyermekeiket olyan körülmények között nevelni ahol nem ismeretes a szegénység, a nélkülözés. Tisztában vannak, vele mennyire nem kellenek a munkaerőpiacon, ennek ellenére tíz körömmel kapaszkodnak álmaik megvalósításához, amihez sok esetben a pénz, a kulcs. Kihúznak a” férfiideál” listáikról inkább pár kritériumot, csak utódaiknak, és nem utolsó sorban magunknak biztosítsák a meleg fészket, szép ruhákat, ékszereket, autót.

Megfordult a világ. Ellent mondanak a természetnek. Nem megfelelően választanak tehát párt, inkább számítóan.  Kevésbé hallgatnak a szívükre, inkább az eszükkel döntenek a párválasztás terén. És mi jut egy ilyen nőnek?

Szül egy, vagy két gyereket, egy amúgy is instabil házasságba, és megfelelő szellemi kötelék nélkül éli meg házasságát. Lassacskán félni kezd az öregedés jeleitől, görcsösen küzd ellene, hisz talán ez az egyetlen, a szépsége, és a szexuális vonzereje az, ami még birtokolja férje szeremét. Azonban a riválisok gyülekeznek! Egyre több a fiatal gyermektelen csinosabbnál csinosabb fiatal, hosszúcombú lány, akinek az értékrendje pontosan olyan, mint az övé volt hajdanán. A fiatal leánykát nem fogja eltántorítani 20-25 év korkülönbség, hisz a lényeg, hogy Papamaci vegyen neki egy új autót, vagy ékszert.

Ekkor az asszonyka már látja a hibát, tudja hol tévedett, de nincs visszaút.  Nemigen tud ugrálni két gyerek mellett, nem beszélve a megszokott jóról, ami körül veszi. Erről végképp nem mondana le semmiért. Így aztán tűr, hallgat, idegeskedik, kiforgatja a férje zsebeit, kutakodik a telefonjában, mindezt titkon, lopva, amitől még piszkosabbnak, tisztátalanabbnak tartja magát. Lassacskán eléri azt az állapotot, mikor már önön magát sem ismeri fel, és a tükörből egy idegen, ráncos, idegbeteg nő tekint vissza, egy megtört üres tekintetű házisárkány. Egy nő bármit is kap egy férfitől az természetes, amit ő ad, kegy. A gondok akkor kezdődnek, mikor ez megfordul. Az irányítás a férfi kezében összpontosul, és elszabadul a féltékenység, és bizonytalanság pokla a nő agyában.

Én így látom a mostani lányok párválasztási szisztémáját. Szépségükkel cserkészik be áldozataikat, előnyben részesítik a jó anyagiakkal rendelkező férfiakat. Gátlástalanok, jólétükért családokat tipornak el.  Viszont nem számolnak az idő múlásával, arra építenek, ami a leggyorsabban feledésbe merül, a szépségük. Természetesen tisztelet a kivételnek, csak szerintem a kivételek ez esetben a kevesebb tartományába esnek.

Szükség van a szerelemre! Szükség van a szerelemből kiforrt tiszta szeretetre és bizalomra!  Ez az a láthatatlan kapocs, az a védő gyűrű, ami megvédi a kapcsolatot, vagy egy családot a széthullástól, egy harmadik személy betolakodásától. Vigyázni kell a kiejtett szavakra, mert súlyuk van, és gyengíthetik sebezhetetlennek tűnő páncélunkat.  Törékeny dolgok ezek amikkel, kesztyűs kézzel kell bánni, de higgyétek el nekem, érdemes rá vigyázni!

Maradok Tisztelettel,

Orosz Viktória Ágnes!

Hozzászólások

 1. Bosnyák Áron says:

  Kedves Viktória!

  A mai nőnek ugyanaz kell, mint millió évvel ezelőtt: erős hím, falkavezér, akivel biztosítható az utódok védelme, a fajfenntartás.
  Annyiban változott a világ, hogy egymillió évvel ezelőtt a falkavezér az a hím volt, mely a legerősebb volt, legügyesebb, mely a gyengéket legyőzte, megölte, ma pedig a falkavezér az a hím, aki a leggazdagabb, legügyesebb, mely a gyengéket kizsákmányolja, anyagilag megöli.
  Hasonló, csak a mai törvények nem engedik a verekedést és a gyilkolást.
  Egy normális nő ma sem fog összeköltözni gyenge, csóró férfival, hiába jóképű, eszes, kedves vagy humoros.

  Abban nem egyezek veled, hogy régebben minden kapcsolat az igaz szerelemről szólt. Sőt! A fiatalokat összeadták már gyerekkorban vagy a nők szűzen, nulla tapasztalattal házasodtak vagy a nők azért házasodtak akárkivel, mert a falu már kezdte őket vénlányként gúnyolni. Szerintem ez az időszak sokkal igazságtalanabb volt, a nőnek semmi joga nem volt, ma a nők emancipáltak, szabadon választhatnak.

  Üdvüzlettel:
  Bosnyák Áron

  • Orosz Viktória Ágnes says:

   Kedves Áron!
   Teljesen igazad van! A nők ma azt választanak maguknak, akit csak akarnak, csak épp mindig a pénzes egyedek mellé teszik a voksukat. Ezzel még nem is volna probléma, csak azok a nők, akik 10 évvel ezelőtt házasodtak, még mindig tisztább szerelemmel, és kevesebb érdekkel kerestek pár,t mint a mai lányok. A mostani csajok, nem kertelnek, fejet hajtanak akár a ronda, csúnya, ápolatlan, erkölcstelen, öreg, házas, férfiak mellett is, csak megkapjanak mindent, amire vágynak. Kompromisszumokból áll az életük, és nem rettenek meg családokat széttépni, anyagi jólétükért. Tisztelet a kivételnek! A baj csak az, hogy emellett a ronda, ápolatlan, csúnya, öreg férfi mellett lehet, hogy egy másik tiszta szerelmű nő él, aki leélt már több tíz évet mellette. Tűrt, nyelt, milliószor megbántódott, de mellette nevetett, sírt, kacagott, és gyermekeket szült. Felépítgetett egy családot, amit egy fiatal, szilikonszájú kebelcsoda egy másodperc alatt a földel egyenlővé tesz vállrándítás nélkül. Mindezt érdekből.
   56 előtt teljesen normális dolognak tekintették mind falun, mind a nagyvárosokban, hogy a gazdagabb családok sarjai csak jómódú család gyermekeivel házasodtak. Így tudták a vagyonokat összekapcsolni, az anyagi jólétet továbbra is fen tartani, valamint tradicionálisan tovább adni a családi örökséget, megfelelő biztos helyre. Az államosításokat követő leg, viszont a leggazdagabb családok is elszegényedtek. Ez a felső tízezer nagy százalékát érintette. Nem csak ök de szinte mindenki az egész országban piszkosul szegény lett. Eggyenlőek lettek az erőviszonyok, nem volt érdekházasság, legalább is nagyon leesett a számuk, és kevesebb lett a kényszer frigy. Ebben az időszakban született sok-sok igaz szerelem. Én erről a kis időintervallumról írtam. Az őszinte érzelmeknek ez volt a legjobb időszaka.
   Viki!

Mi jár a fejedben?

help with writing a paper for college writing an analysis essay statistics essay writing service biology paper writing service type a report online