Nyereséges Vállalkozás – elindult új lapunk!

Kedves Olvasóink!

Szeretném felhívni a figyelmüket új lapunkra, mely Nyereséges Vállalkozás címmel indult el – nem áprilisi tréfának szánva – április első napján.

Ezzel szándékaink szerint különválasztjuk az üzleti életet, leginkább a kis-, és közepes vállalkozásokat érintő szolgáltatást, szakmai segítséget adó tartalmat, és a családokat leginkább foglalkoztató pénzügyi, jogi, adóval kapcsolatos szolgáltatói magazint.

A Családi Pénzmagazin a legkisebb társadalmi csoport érdekeit hivatott kommunikálni, ahol a pénzügy, a jog az adó területe továbbra is megmarad kiemelt rovatként, szeretnénk a családok mindennapos gondjait felvállalni, programajánlatokat, fórumokat, a családdal kapcsolatos blogokat, írásokat befogadni. Továbbra is várjuk oldalunkon kérdéseiket, igyekszünk továbbra is legjobb szakmai tudásunknak megfelelve segítséget adni válaszainkkal.

Köszönjük eddigi figyelmüket, kérjük továbbra is tartsanak velünk az átalakuló lappal is!

A Nyereséges Vállalkozás című lapunk sokkal inkább nyit majd a vállalkozók, kkv-k felé, szakmai rovatunk lényegesen nagyobb segítséget kíván adni meglévő, és induló vállalkozásoknak.

Fő területünk továbbra is az adó, pénzügyi finanszírozás, jogi rovatunkban foglalkozunk munka-, tb-, adó-, ingatlan-, céges jogi kérdésekkel, és cégalapítással kapcsolatos segítséget is adunk.

Ezen kívül a számítástechnika, a távközlés, az internet világa kapcsolódik fő  rovatainkhoz.

Szolgáltatási oldalaink a lehető legszélesebb segítséget kívánják adni, szakmai, és üzleti téren:

A könyvelés napi gyakorlatán át az üzleti utak, a szépségápolás, utasbiztosítás, divat, HR-tanácsadás, pályázatírás, konferenciaszervezés és még sok – sok rovat fogja szolgálni az Önök eligazodását a munkájukban.

Szívesen veszünk ötleteket, várunk minden – a lapunkhoz csatlakozni szándékozó – szolgáltatót, hisszük, hogy sokan együtt tudjuk alakítani, segíteni a mikro – és közepes vállalkozásokat fejlődésükben.

Szeretettel várjuk Önöket a www. nyeresegesvallalkozas.hu internetes újság oldalain!

A szerkesztőség

Mi jár a fejedben?

i need someone to do my essay uk buy custom college papers pay to do homework law essay writing service uk write thesis