Szülinapi meglepetés buli

A nők imádják a meglepetést. Biztosan azért, mert mi férfiak ritkán lepjük meg őket. Meglepetésről beszélek, nem ajándékvásárlásról, az még megy nekünk, férfiaknak. Berohanunk a boltba, megvesszük az első polcról a minél drágább ajándékot, mert azt gondoljuk, hogy minél többet fizetünk, annál jobban örül majd a szerelmünk, és ennyi – tiszta a lelkiismeretünk. Igazi meglepetésről beszélek, melyben sok munkánk fekszik, sok időnk, energiánk, fantáziánk, sőt, barátaink segítségére is szükség lehet. Meglepetést nem tudunk minden alkalommal szervezni, mert elveszítené a meglepetés ízét, megszokottá válna. Csináljunk ötévenként egy komoly szülinapi meglepetés bulit.

Ha sikerül meglepni a kedvesünket, akkor a munkánk gyümölcse azonnal terem, az ünnepelt boldogan elkenődik, kivirul, könnyes szemmel mosolyog, megpuhul a húsa, és a szülinap után bármire rávehető az ágyban.  Viccet félretéve, sok-sok ideig fog benne élni e szép élmény, sok-sok ideig fog erről mesélni, és visszaemlékezni rá.

Egy klasszikus recept:

1. Végy egy meglepetéseket imádó nőt. A feleség is megteszi.

2. Adj hozzá vagy tíz intelligens, igaz barátot. Kérd meg őket, hogy ha az ünnepelt meghívja őket szülinapra, akkor találjanak ki valami elfoglaltságot. Csak olyan barátokat szervezz be, akik folyékonyan tudnak füllenteni, mintha olvasnák a bibliát!

3. Várd meg, hogy az ünnepelt csalódottan, kiábrándulva közölje neked, hogy ezen a héten nem lehet ünnepelni, mert senki nem ér rá. Ekkor találd ki, hogy elviszed ide meg oda, meg közösen vesztek ajándékot.

4. Oszd le a barátoknak ki mit hozzon, ki mit csináljon.

5. Írd le excelbe mikor mit kell csinálni a nagy napon, nehogy valaki lelője a meglepit!

Például:

14:00 Norbit Vikiéknél hagyjuk.
Fürdőszobában hagyom Vikiéknél a lakáskulcsot, és a kapunyitót, a riasztó nem lesz aktiválva
16:30 Gyülekező a házunkban.
Parkolni az utca végén! A szomszédék két BMW X5-öse előtt és után.
17:00 Indulunk haza az Arénából. Küldök sms-t.
Viki telefonál Barbinak, hogy elmentek szánkózni, Norbit majd felhozzák.
Cipőket, kabátokat eltüntetni az előszobából!
A bejáratból látszó konyharészt érintetlenül hagyni!
A konyhába égve hagytam a lámpát! Nem lekapcsolni!
17:30 Megállunk a gyümölcsösnél, küldök sms-t hogy 3 perc múlva érkezünk.
17:35 Barbi nyit. Legyen zárva az ajtó!
Betoppan a konyhába.
Boldog szülinapot! Kamera, fényképezőgép

 

6. Vegyél egy szép nőcis ajándékot az ünnepeltnek, például egy Swarovski szívecskés nyakláncot, ettől beájul, felizgul, megvan az előjáték.

7. Vidd haza, engedd előre, és amikor betoppan, tátott szájjal fog hosszú pillanatokig csodálkozni a kidíszített lakáson és az éljenző barátokon!

E februári meglepetés buli óriási volt! Mindenki elégedett volt a csapatmunkával, mindenki nagyon örült a sikernek. Nehéz volt napokig nem mosolyogni azon, hogy a feleségem morog, és fúj, hogy nem lehet manapság tíz embert sem összeszervezni. Nagyon ideges voltam, féltem, hogy kiszimatol valamit, hisz nehéz átverni egy intelligens embert.

De minden jó, ha a vége jó.

Berobogtunk. Megijedt, tátva maradt a szája, majd végtelenül boldog lett. Gyorsan feltekertük a zenét, lerántottam én is pár sört, hogy megnyugodjak. Nekiláttunk Zoli barátom finom vaddisznó pörköltjének, mely annyira jól sikerült, hogy még mindig a számban van az íze.

A buli hajnalig tartott. A fiatalabbak, és az amatőr alkoholisták korábban kidőltek, szanaszét horkoltak a házban. Aki még bírta volna, azt öcsémmel kemény szerb rock zenével untattunk álomra.

A torta

Dance, dance

Feleségemmel, és Viki barátnőjével diskuráltunk, szokás szerint, férfi-női dolgokról. Annyit ittam, hogy nem igazán emlékszem a sokórás vitára, a feleségem mesélte másnap, hogy megpróbáltam Vikinek elmagyarázni, hogy ő, mint egy emancipált, intelligens, tapasztalt, felvilágosult nő nem boldog egy férj árnyékában, egy hároméves gyerek mellett, a vállalkozásai nélkül. Ő bizonygatta, hogy egy nőnek ez a boldogság, én pedig keményfejűen ellenkeztem. Azt mondtam neki, hogy a boldogsága vallás. Hisz benne, elhiteti magával, hogy boldog. Remélem ő is megírja erről a véleményét.

Szép volt, jó volt, finom volt, mindenki jól érezte magát. Megérte a fáradozást. Ezúton is hálás köszönetem barátaimnak a lelkes, odaadó, figyelmes, fárasztó munkájukért! Nélkülük nem sikerült volna!

Mennyire jó érzés kedvesedet ilyen bulival megajándékozni a legszebb napján! És mennyit dob a kapcsolaton! Hajrá fiúk, hajrá lányok!

Üdvözlettel:

Bosnyák Áron

Mi jár a fejedben?

ill pay you to do my homework write a essay why can i not do my homework someone do my homework do my essay for cheap