A BKV kompenzál

metroi

A  BKV kompenzál, három nappal meghosszabbítja a bérletek érvényességét!

Aki igénybe szeretné venni a kompenzációt, január 22-ig tegye meg!
A BKV Zrt. jogi állásfoglalása alapján a sztrájkot vis maiornak kell tekinteni. Ennek ellenére a BKV Zrt. úgy döntött, hogy kompenzációt nyújt a megnehezült közlekedési lehetőségek miatt, ezért 3 nappal tovább használhatja bérletét az a bérlettulajdonos aki kéthetes, havi és negyedéves bérlettel rendelkezett a sztrájk alatt, s melynek érvényessége legalább egy sztrájknapot magában foglal.

A HÉV-bérletekre az érvényesség meghosszabbítása nem vonatkozik.

A kétheti, havi és negyedéves Budapest-bérletekre és a környéki helyi, valamint a környéki 5 km-es és 10 km-es bérletekre vonatkozóan a bérletszelvényen feltüntetett érvényesség 3 nappal automatikusan meghosszabbodik az alábbi esetekben:

- a bérlet eredeti érvényességi időtartama legalább egy sztrájknapot magában foglal, (tehát az eredeti érvényességi idő szerint január 18-án lejárt bérlet január 21-én még éppen érvényes, de 22-én már nem),

- Vagy a bérlet érvényesség kezdőnapja január 18-a és január 22-e közötti (a 18-át és a 22-ét is beleértve).

A BKV kéri azokat az utasainkat, akiknek lejárt a bérlete, de még nem vásároltak új szelvényt, hogy 2010. január 22-ig ezt mindenképpen tegyék meg, mert így kaphatják meg a három nap kompenzációt.

Mi jár a fejedben?

my paper expert discount code entrance essay for college i dont want to do my homework homework help students write descriptive essay