Hűtlenkedj! Megéri lakásbiztosítást váltani

biztonsag-nagyEgy hét alatt két biztosító is megkeresett, hogy használjam ki kedvezményes lakásbiztosítási ajánlatukat. Igazuk volt!
- Még mindig sokan kockáztatják az életük során egy lakásban, házban összegyűjtött teljes vagyonukat azzal, hogy nem kötnek biztosítást az ingatlanjukra – hívja fel a figyelmet Mudri István, az Ötvenentúl.hu pénzügyi tanácsadója. – A minap egy barátunk gyönyörű balatoni nyaralója elektromos zárlat következtében porig égett. Sok éve kezdték el építeni, minden szabad pénzüket a „házba fektették”, mert azt tervezték, hogy az év nagy részében ott élnek majd. A tűz álmaikat, vagyonukat égette – pontosabban égette volna el, ha nem számolnak a kiszámíthatatlannal, és nem kötnek korábban biztosítást. Bár ez a ház már a múlté, biztosításuknak köszönhetően az anyagi lehetőségük megmaradt: ha lesz még erejük, kedvük, újra megvalósíthatják álmaikat, ismét felépíthetik a nyaralót.

Most olcsóbban

Ha józan ésszel végiggondolod, nem vállalhatsz akkora kockázatot, hogy a véletlenre, a sors szeszélyeire bízd legértékesebb vagyontárgyaid, vagy ha úgy nézzük, gyermekeid, unokáid értékálló örökségét. A jó lakásbiztosítással megelőzheted, hogy egy váratlan baleset alapjaiban rengesse meg magad és családod anyagi helyzetét.

Most azért is érdemes ezzel a kérdéssel foglalkoznod, mert a biztosítók egyre jobb feltételekkel, mind értékesebb konstrukciókkal hirdetnek akciókat. – Egyre erőteljesebben terjednek az interneten vásárolható lakásbiztosítások. Ez a folyamat pedig a szakemberek szerint oda vezethet, hogy a gépjármű-felelősségbiztosításoknál tapasztalt verseny erre a szegmensre is jellemző lesz – írta a közelmúltban a Napi Gazdaság. – A lakásbiztosítások piacán két tendencia figyelhető meg: az egyik a standardizált dobozos termékek kínálata, a másik pedig az egyénre szabott, szofisztikált ajánlatok, amelyekbe a lakáskockázatokon kívül akár személybiztosítási elemek is bekerülhetnek. Mindkettőnek van létjogosultsága.

A teljes cikk elolvasásához kattintson ide.

Mi jár a fejedben?

law essay assignment help toronto ontario how to write a essay for college order college papers online persuasive essay writing help literary analysis essay buy