Pályázat az új panelprogramra

zold-haz

Forrás: Magyarország.hu

Várhatóan október 31.-ig lehet pályázni a társas-és lakóházak korszerűsítésre, hőszigetelésre, megújuló energiaforrások alkalmazására, klímabarát fejlesztésekre.

A környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium több mint 14 milliárd forintot szán a panel épületek korszerűsítésére.

Fontos szempont a nyáron hőkatlanná váló épületek passzív hővédelemmel való felszerelése. Ilyen például árnyékolószerkezetek  beépítése.

A panelprogram fő célja az energiahatékonyság növelése. Jelentősebb szén-dioxid kibocsátás csökkenése esetén a beruházásokat akár hatvan százalékban is támogatja az állam.

A támogatás kiterjed minden ilyen irányú korszerűsítésére, például a nyílászárók energia megtakarítást eredményező cseréjére, homlokzatok, födémek hőszigetelésére, épületgépészeti rendszerek megújítására, alternatív energiaforrások arányának növelésére, a hagyományos energiahordozók kiváltására, az épületek nyári hővédelmének javítására.

Nyáron kibírhatatlan hőség, télen iszonyatosan magas fűtésszámla. Ugye ismerős ez a két jelenség a panellakásban lakók számára? Talán Ön is egy ilyen lakásban üldögélve olvassa ezeket a sorokat?

Szeretne változtatni ezen?

Vannak már jól működő példák hazánkban, pl. a dunaújvárosi  SOLANOVA HÁZ. Panelből passzívház!

Igen, olyan jól sikerült a mintaház, hogy nem is akar onnan elköltözni egy lakó sem. Jól érzik magukat otthonaikban, megfelelő hőmérséklet adott a lakásokban télen-nyáron. Megoldott a hűtés, fűtés, szellőztetés, az árnyékolás is.

A gondos tervezést követő remek kivitelezés biztosítja mindezt!zold-hazi

A költségek?  A lakók kiadása az energiaszámláikon tükröződik, mely a beruházások után 80%-al csökkent. Érthető hát miért nem akar innen kiköltözni senki. A beruházási költségekhez igényelhető vissza nem térítendő támogatás, és kedvezményes kölcsön is. 

Teljeskörű információval állunk rendelkezésükre, önnek csak telefonálni kell! Mi felmérünk, tervezünk, kivitelezünk, s még a pályázatok és hitelek fáradságos ügyintézését is átvállaljuk!

Telefonáljon most: Kerezsi Erika: +36-20-99-11-665

Vagy írjon nekem: kerezsi.erika@csaladipenzmagain.hu

Személyesen felkeressük Önt!

Tájékoztatjuk, a tervezés, a megtérülés, a beruházás menetéről, a kapcsolódó pályázatokról, kedvezményes hitelfelvételi lehetőségekről. Ebben segítséget is nyújtunk.

Várjuk hívását!

Mi jár a fejedben?

order philosophy paper where can i buy essay papers affordable research paper writing the impact of e business on customer service essay cheap paid paper