20 éves a diabetes – mi is ott leszünk!

diabeteslogo

2009. június 6., 9:00-17:00

Szórakoztató műsor, kiállítás, kedvezményes vásár, szűrővizsgálatok – a belépés ingyenes!

 

Veszprém sok mindennel dicsekedhet, a kézilabda csapatától a nyári fesztiválokig. Ám sokan nem tudják, hogy egy több százezres közösség számára Veszprém a „világ közepe”. Városunkban készül ugyanis – immár 20 éve – a Diabetes című folyóirat, az első újság, amely a cukorbetegek számára íródik, s amelynek tulajdonosa a veszprémi székhelyű Alapítvány a Cukorbetegekért.

Húsz év, jelentős jubileum, ebből az alkalomból június 6-án a Veszprémi Arénában születésnapi ünnepséget szervez a lap és kiadója. A nagyterem színpadán szórakoztató műsor lesz látható, míg a kisebb előadókban folyamatosan követik majd egymást az előadások, beszélgetések a szakma elismert személyiségeivel. Az előterek és folyosók tágas teret nyújtanak a kiállítási standoknak, a kedvezményes vásárnak, a szűrővizsgálatoknak (pl. vérnyomás- és vércukormérés, neuropátiás szűrés).

Az előadások alatt a gyermekek szórakozásáról animátorok gondoskodnak. A biciklivel érkezőket várja a BringaSuli, és lesz BMX freestyle show is. A látogatók között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A belépés ingyenes.

Tehát nemcsak cukorbetegeket várnak a Diabetes lap készítői június 6-án az Arénába, hanem minden olyan érdeklődőt, aki tenni szeretne az egészsége érdekében.

Bővebb információ: www.diabetes20.hu

Mi jár a fejedben?

written term papers service to others essay term papers for sale online need someone to write my papers for homework professional writing services naples fl