Táborozás egyszerűen – minitipp.hu

minitippSzezonszervezés előszezonban: májusban vakációt tervezünk

Ismét segít a Minitipp.hu

Bár a szemfülesek már áprilisban, vagy még korábban lefoglalták a legtutibb szálláshelyeket, kedvezményes utazási ajánlatokat, a gyerek vakációjának megtervezése tipikusan májusi feladat. Sok szülő egyenesen kétségbeesik a kihívástól, hiszen nemcsak arról van szó, hogy a gyerkőcöt biztonságos helyen szeretné tudni, hanem az ízlését és szórakozási igényeit is ki kellene elégíteni a kiválasztott programmal.

Olyan, nagyon is életszagú kérdések merülhetnek fel a döntés meghozatala előtt, mint például, hogy egy vagány kisiskolást, aki seperc alatt feltalálja magát bárhol, merjük-e ottalvós táborba ereszteni? Egy rossz mozgású gyereknek vajon az úszó- vagy a lovastábor-e a megfelelő választás, ha sportoltatni szeretnénk, de meg akarjuk óvni a kudarcélményektől? Ha szeretett játszóházunk jógafoglalkozásokkal tarkított napközis táborral készül, vajon az örökmozgó ötéves valóban alkalmas lesz-e az ehhez szükséges koncentrációra? És egyáltalán: van annyi pénz a családi kasszában erre a célra, hogy az ideálisat választhassuk?

A megnyugtató válaszokat alapos utánajárással, személyes tapasztalatok begyűjtésével, a táborszervezőkkel való kapcsolatfelvétellel és sok-sok kérdés feltevésével lehet megszerezni. Ehhez kiváló fórumot nyújt a két évtizedes múltra visszatekintő országszerte induló táborokat egy helyen összegyűjtő és rendszerező Minitipp.hu vakációs programkatalógus a Budapesti Művelődési Központ szerkesztésében. A honlapon nemcsak az szervezői elérhetőségeket, a táborok időpontját és leírását találja a böngésző,  hanem kereshet ár, életkor, időpont és téma szerint is, megoszthatja élményeit másokkal, sőt, megírhatja véleményét az adott programról mások okulására.

A megújult külsővel rendelkező honlapon a bentlakásos és napközis vakációs táborok mellett erdei iskolák, gyermekprogramok, családbarát szálláshelyek és tanfolyamok között is tallózhat a látogató.

A Minitipp.hu május 31-én a Czifra Palota gyermeknapi rendezvényén, valamint június 6-7-én a Gyerek Szigeten tart tábori tanácsadást, táborkóstolgatót, táborböngészőt és gyerkőcfoglalkoztató programokat. A Budapesti Művelődési Központ Információs szolgálatán emellett egész nyáron lehet felvilágosítást kérni vakációs programokról, akár személyesen, akár telefonon, akár e-mailen keresztül.

Információ:

www.minitipp.hu

tabor@bmknet.hu

371-2778, Ring Krisztina

Mi jár a fejedben?

admission essay content writing services company pay someone to do my assignment dissertation consulting service write my paper criminology