Miért is kössünk utasbiztosítást?

turistakMiért is kössünk utasbiztosítást?

Kedves barátom, szomszédom készült külföldre szakmai útra: társasággal mentek  autókiállításra.  Mivel dokumentációkat kellett készíteni, műszaki cikkek sokaságát vitték.Kamerát, fényképezőket, hordozható számítógépeket.  Minden rendben is volt, már hazafelé jöttek, úgy gondolták, most nem robognak át a gyönyörű Prágán, hanem néhány órára megállnak egy belvárosi sétára. Sajnos azonban nagyon sokba került a városnézés, ugyanis feltörték bérelt kisbuszukat és kirámolták az összes értékes holmit, még a maradék készpénzeiket is elvitték, alig tudtak hazajönni, mert még tankolniuk is kellett. Az anyagi értékeken túl talán nagyobb veszteség volt a számítógépeken tárolt tartalom, többek között egy leadásra váró szakdolgozat is.  Szerencsére legalább épségben hazajöttek.

Nem érdemes kockáztatni, tönkre tenni a külföldi utazást, nyaralást, napi néhány száz forintos külföldre szóló utasbiztosítás nélkül.   Babocsay Péter a Mondial Assistance utasbiztosítással foglalkozó cég képviselője szerint fontos tudni, hogy a megkötött szerződés mögött milyen tartalom van, van- e arra  biztosítási fedezet, amire szükségünk lehet. Vagyis mit fogunk csinálni külföldön, milyen veszélyekkel számolhatunk, milyen értékeket kell mindenképpen magunkkal vinnünk. Ezek alapján kell megnéznünk, hogy milyen szolgáltatásokra kell  magunkat bebiztosítanunk.  Sok esetben nincs időnk, vagy legutoljára jut eszünkbe, hogy még nem kötöttünk utasbiztosítást.  Kedves barátom hétvégén este 10 órakor hívott, hogy segítsek neki, mert hajnalban indul külföldre, de elfelejtette, hogy beszaladjon egy biztosítóhoz.  Neki, és mindenki másnak  is ajánlom a Mondial Assistance utasbiztosítását, amelyek kiemelkedő, extra szolgáltatásaikkal , nagyon egyszerű online biztosítás kötési módszerrel, akár az indulás előtti utolsó  percben  is elérhetők, megköthetők.   Kedves olvasóink, a Mondial Assistance révén ezzel a szolgáltatással segítjük  gondtalan nyaralásukat!

Kössön utasbiztosítást online! Kattintson az alábbi képre és kövesse az utasításokat.

mondial

Mi jár a fejedben?

essay writing help melbourne essay for college entrance college homework help how to write a summary report quality assignment help