Síelni készül? Biztosítsa be magát!

sielesTöbb tízezer honfitársunk kerekedik fel ezekben a hetekben és itt hagyva az influenzajárványt és szmogot, a hegyek által kínált gyönyörűségek felé veszik az irányt.

Felejthetetlen élmény kezdőként megélni azt a sikerélményt, amikor először gyűrjük magunk alá a dombokat, majd mikor felbátorodva, megittasulva a sebességtől, levegőtől, magunktól, a szikrázó havon hangtalanul suhanva a mélybe száguldunk. Majd még egyszer… majd még egyszer… egész nap… na, még egy utolsót…

Egyre többen vannak, akik első alkalommal próbálják ki magukat és a sportág szépségeit, rejtelmeit. Olyanok is, akik munkahelyeiken naphosszat egy íróasztal, számítógép, vagy éppen egy gépkocsi volánja mögött ülnek.

Számukra rejt a legtöbb veszélyt a síelés, amely rengeteg szépsége mellett, messze a legveszélyesebb tömegsport.

Nemrégiben egy kedves ismerősöm keresett meg azzal, hogy egy nagyobb, harmincfős társasággal indul síelni, ő beszerzi a szükséges adatokat, kért, hogy készítsem el számukra az utasbiztosítást.

Néhány nap múlva szabadkozva, lógó orral mondta, hogy csak tizenegyen vannak, bosszankodott, hogy lehetnek ilyen felelőtlenek!

Ez az arány pontosan mutatja a statisztikai adatokat! Háromból egy!

Szegény Cserkuti Engel Miksa forogna sírjában ha tudná, hogy épp honfitársait hagyja hidegen egy létfontosságú szolgáltatás.  Mert mint oly sok mindent, ezt is egy magyar ötlötte ki.

Egy síelés költsége egyáltalán nem nevezhető átlagosnak. Ha adott a nem kevés pénzért vásárolt, vagy bérelt felszerelés, már „csak”el kell utazni, ha lehet „pályaszállásra”, a síbérlet pedig általában legalább olyan drága, mint amennyibe a szállás kerül.

Ehhez képest egy mindenre kiterjedő utasbiztosítás naponta 300-500 forintért szinte teljes védelmet nyújt. (Orvosi költségek megtérítése, hazaszállítás, rokkantság, időleges munkaképtelenség, poggyász elvesztésének anyagi kárpótlása, elveszett okmányok pótlásának-, idő előtti-, vagy a további külföldi tartózkodás költségei, jogvédelem és még nagyon sok egyéb szolgáltatás).

A legsúlyosabb balesetekre több millió forintos biztosítási védelmünk van.

Egy négytagú család egy hetes síelésének teljes körű biztosítási költsége, ha tizennyolc év alattiak a gyerekek, kevesebb mint tízezer forintba kerül.

Legtöbbször persze nem a pénz, hanem az idő hiánya az oka annak, hogy sokan nem kötnek biztosítást. Pedig amikor a sílécet kibéreljük, vagy a kötést, cipőt előkészítjük, ugyanilyen automatikusan kellene biztosítást kötni.

Igen, de hol?

Nagyon sok helyen megtehetjük: utazási irodákban, bankban, biztosítói kirendeltségeknél, alkuszcégeknél, sok esetben már sí szaküzletekben is, de kényelmesen, otthon, papucsban is bebiztosíthatjuk magunkat és családunkat, hiszen több tucat online biztosítási alkusz kínálja magát az interneten.

Hogy megkönnyítsük az Önök dolgát, kínálunk egy kiváló, több éves tapasztalattal rendelkező céget. Honlapjukra kattintva, egyszerűen és kényelmesen kiválaszthatják, megköthetik a legmegfelelőbb, az utazás véleményünk szerint elengedhetetlen kellékét, az Ön és családja pihenését, biztonságát szolgáló biztosítást.

A www.mondial-assistance.hu oldalán az utasbiztosítás címszóra kattintva válasszuk ki az online foglalást, beírjuk az adatokat és…

Jó síelést!

Mi jár a fejedben?

help with writing essay linguistics homework expert term papers uk assignment help argumentative essay for esl