Ki nyer ma? – akciót hirdetünk!

szamologepSokan keresik azokat a lehetőségeket, melynek segítségével többet hagyhatnak a családi kasszában úgy, hogy lehetőleg ne, vagy csak kevéssé érezzék meg az elkövetkező -remélhetőleg nem tartós- válságidőszak káros hatásait.

Igyekszünk szakmai tudásunk legjavát adva ilyen „túlélési” technikai segítséget nyújtani.

Vizsgáljuk felül pénzügyi döntéseinket! Akciót hirdetünk!

Mára már össznépi játékká vált, hogy az emberek – nagyon helyesen -, évről évre sok százezren maguk, vagy szakember segítségével átvizsgálják autójuk kötelező biztosításának következő éves díját.

Itt szembesülnek először sokan azzal a felismeréssel, hogy milyen díjkülönbözetek adódhatnak ugyanazon szolgáltatási feltételek mellett. Nagyon sokan dicsekszenek azzal, milyen jól választottak, milyen sokat megspóroltak azzal, hogy vették a fáradságot és „megversenyeztették” biztosítójukat a konkurens cégekkel. Ilyenkor derül ki többnyire az is, hogy sajnos a hűség nem kifizetődő. Gyakran találkozunk olyan nonszensz helyzettel, hogy ha lemondjuk a biztosításunkat a biztosítónknál és újat kötünk ugyanott, akkor jobban járunk.

Más kérdés, hogy ilyenkor az ügyfeleim többnyire csak azért is inkább máshová pártolnak.

Számunkra ez mindennapos rutinfeladat, hiszen az év minden napján, minden pénzügyi szolgáltatás folyamatos versenyeztetését végezzük. Ezt a felülvizsgálatot legalább két évenként mindenkinek javaslom. Legtöbbször – persze a megkötött biztosítói szolgáltatások mennyiségétől függően – százezer forinthoz közelítő éves költséglefaragást is el tudunk érni csak azzal, hogy felülvizsgáltattuk korábbi pénzügyi döntéseinket.

Ez úgy lehetséges, hogy alkuszként a folyamatosan változó, bővülő kínálatból tudunk meríteni. Számunkra minden biztosító, pénzintézet terméke adott, így nyilvánvaló, hogy azonos feltételek mellett több jó és költségkímélő megoldás jöhet szóba. Ugyanúgy, mint a kötelező biztosítás esetében.

Ez igaz lehet minden, a családban meglévő biztosítási termékre. Lakásbiztosítása szinte minden tulajdonosnak vagy bérlőnek van, ennek a költségeit nem érdemes megspórolni, az viszont már nem mindegy, hogy mennyit fizet.

Éppen ezért akciót hirdetünk!

Aki regisztrál a honlapunkon, vagy bármilyen módon kapcsolatba lép velünk, annak átnézzük meglévő lakásbiztosítását, amit véleményezünk, elmondjuk, mennyivel találtunk jobbat a meglévőnél, javaslunk-e változtatást. Ha a váltás mellett dönt, elkészítjük az új szerződését.

Természetesen ezt az átvizsgálást – igény szerint – minden évfordulón elvégezzük.

Mi az Ön feladata?

Ahhoz, hogy az összehasonlítást megtehessük, szükségünk van a meglévő biztosítás adataira. Ezt személyesen, faxon e-mail en is elküldheti, mi 48 órán belül megtesszük javaslatunkat.

- Ha nincs biztosítása, de szeretne nálunk kötni?

Ugyanilyen feltételekkel teheti meg.

- Mennyit kell ezért fizetni?

Szolgáltatásunk ingyenes.

- Meddig tart az akció?

Az érdeklődés mértékétől függ, de mindenképp legalább három hónapig. Ha meghosszabbítjuk akciónkat, arról időben adunk tájékoztatást.

- Lehet más terméket is kötvényelemzésre bocsátani?

Igen, de mivel a pénzügyi termékek sokaságára vonatkozhat ez a felülvizsgálat, erről is fogunk írni tájékoztatást: pl. folyószámlabank, bankbetét, befektetések, kockázati és más jellegű vagyonbiztosítások balesetbiztosítások, megtakarítási termékek céloknak megfelelő kiválasztása.

Felkészült, profi szakemberek várják, a legjobb összehasonlító programok állnak rendelkezésünkre, és aki kíváncsi a műhelymunkánkra, személyesen részt vehet saját biztosítása elemzésénél.

Várjuk jelentkezését!

Mi jár a fejedben?

online sites that do your homework school essays paraphrasing service research papers for sale online argumentative essay for esl